Je bent nu hier: Home / Aanbod / interactief theater

Interactief theater: leren door te ervaren.

  • Zoek je een inspirerende invulling voor een teamdag, bijeenkomst of congres?
  • Wil je mensen op een ongedwongen en speelse wijze aan het denken zetten over gedrag?
  • Actief iets leren, door samen te spelen en te experimenteren?
     

Ik ontwerp graag een werkvorm voor je, waar de inhoud aan bod komt via spel en theater.Ik neem altijd een leer- of ontwikkelvraag als uitgangspunt. Wat wil je dat mensen leren? Welk gedrag wil je ter sprake brengen? En hoe ziet dat er dan uit? Ik ga systematisch te werk tot ik zeker weet wat je je bezoekers of deelnemers wilt meegeven. Dit gezamenlijke denkproces helpt om je bijeenkomst nog doelgerichter te maken!

Daarna regietheater decanenkringgieten we je vraag in een beleving. We bekijken samen welke vorm het beste past bij jouw vraag en bij de groepsgrootte. Denk bijvoorbeeld aan regietheater, waarbij de zaal regieaanwijzingen mag geven net zolang tot de acteurs het gewenste gedrag vertonen. Of een educatieve voorstelling, waarin een bepaald thema aan bod komt middels korte sketches. Of een improvisatie om de sfeer te vangen, gebaseerd op korte gesprekken met aanwezigen. Maar er is nog veel meer mogelijk.trainingsacteur 094 200916 Froukje Esther

Ik vind het geweldig om iets nieuws te verzinnen en zet mijn creatieve brein graag voor je aan het werk.

Mijn missie is geslaagd als alle deelnemers actief betrokken worden bij de dag, zich bewust worden van menselijk gedrag en durven te reflecteren op hun eigen gedrag. Het theaterspel wordt zo aanleiding voor een lerende houding van de aanwezigen en geeft diepgang aan de dag.

Interactief theater van Verder met Froukje: wat levert het op voor de deelnemers van je bijeenkomst?

  • Plezier: een speelse en leuke dag met elkaar;
  • Bewustwording en inzicht in het effect van gedrag;
  • Het lef om iets nieuws te proberen: bereidheid tot leren!

Wil je weten of Verder met Froukje iets kan betekenen voor jouw bijeenkomst? Neem contact met me op, dan bekijken we samen wat het beste past bij jouw vraag. Ik vind het leuk om te sparren en denk graag met je mee. Een eerste adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend!

Als decanenkring organiseerden we een inspiratiemiddag voor zo’n 80 mentoren in het voortgezet onderwijs. Dit wilden we op een leuke maar ook leerzame manier invullen. We zochten we iemand die ons op een energieke manier kon enthousiasmeren voor een goed loopbaangesprek, in een ontspannen sfeer.

Froukje vulde dit in met een regietheaterstuk. We kregen een interactieve middag in een ongedwongen sfeer van cabaret. Froukje kon de zaal goed betrekken bij het gesprek en zette de deelnemers aan tot zelfreflectie. Hierdoor zijn de mentoren weer enthousiast en geïnspireerd geraakt voor hun rol als loopbaanbegeleider.

Froukje is enthousiast, deskundig, meedenkend en flexibel. Ze luistert goed naar wat je wil en kan daar goed op inspelen.

Ik trainingsacteur Savornin Lohmanheb genoten van onze samenwerking en zou Froukje zeker aanraden als je op zoek bent naar kleinschalig regietheater!

Theo Oosterhagen, De Savornin Lohman, decanenkring Gooi en Vechtstreek.