Je bent nu hier: Home / Aanbod / interactief theater

Interactief theater: leren door te ervaren.

  • Zoek je een inspirerende invulling voor een teamdag, bijeenkomst of congres?
  • Wil je mensen op een ongedwongen wijze aan het denken zetten over gedrag?
  • Actief iets leren, door samen te spelen en te experimenteren?
     

Ik ontwerp graag een werkvorm voor je, waar de inhoud aan bod komt via spel en theater.

Ik neem altijd een leer- of ontwikkelvraag als uitgangspunt. Wat wil je dat mensen leren? Welk gedrag wil je ter sprake brengen? En hoe ziet dat er dan uit? Ik ga systematisch te werk tot ik zeker weet wat je je bezoekers of deelnemers wilt meegeven. Dit gezamenlijke denkproces helpt om je bijeenkomst nog doelgerichter te maken!

Daarna gieten we je vraag in een beleving. We bekijken samen welke vorm het beste past bij jouw vraag en bij de groepsgrootte. Denk bijvoorbeeld aan regietheater, waarbij de zaal regieaanwijzingen mag geven net zolang tot de acteurs het gewenste gedrag vertonen. Of een educatieve voorstelling, waarin een bepaald thema aan bod komt middels korte sketches. Of een improvisatie om de sfeer te vangen, gebaseerd op korte gesprekken met aanwezigen. Maar er is nog veel meer mogelijk. Ik vind het geweldig om iets nieuws te verzinnen en zet mijn creatieve brein graag voor je aan het werk.

Mijn missie is geslaagd als alle deelnemers actief betrokken worden bij de dag, zich bewust worden van menselijk gedrag en durven te reflecteren op hun eigen gedrag. Het theaterspel wordt zo aanleiding voor een lerende houding van de aanwezigen en geeft diepgang aan de dag.

Interactief theater van Verder met Froukje: wat levert het op voor de deelnemers van je bijeenkomst?

  • Plezier;
  • Bewustwording;
  • Bereidheid tot leren!

Wil je weten of Verder met Froukje iets kan betekenen voor jouw bijeenkomst? Neem contact met me op, dan bekijken we samen wat het beste past bij jouw vraag. Ik vind het leuk om te sparren en denk graag met je mee. Een eerste adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend!