Je bent nu hier: Home / Leesvoer / Wil je meer lezen?

Wil je meer lezen?

Ben je nieuwsgierig naar wat ik allemaal nog meer schrijf? Lees dan even dit.

Voor deze pagina had ik grootse plannen. En eigenlijk nog steeds. Mijn plan was: elke maand moet hier een nieuw artikel te lezen zijn! Vol kennis, weetjes en tips! Super handig! Ja, hier moet je straks echt alles kunnen vinden wat je wilt weten over: leren, spelen, menselijk gedrag, persoonlijke ontwikkeling, intervisie, trainingsacteurs en hoe je het beste een kat in een reismandje kunt stoppen andere dingen waar ik verstand van heb.

Anyway, dat was dus het plan. In de praktijk komt het er helaas niet zo vaak van om iets nieuws te schrijven als ik zou willen. Een goed artikel kost best veel tijd en ik ga niet voor halfbaksels waar niemand wat aan heeft (zo sprak de perfectionist).

Maar gelukkig is er ook goed nieuws: ik schrijf wel heel veel op LinkedIn! Korte stukjes, die ik zo - hoppa - in een halfuurtje eruit ram zonder er veel bij na te denken. Ik schrijf over alles wat ik doe als ondernemer, maar ook over postbodes, hartvormige wolken en bijzondere mensen in het dorp. Stukjes over het leven, zeg maar.

Dus wil je nou meer lezen? Volg mij dan op LinkedIn! Je vind me hier: KLIK

En kom gerust af en toe eens terug om te checken of er al een nieuw artikel bij is gekomen hier. Want mijn bedrijf is volop in beweging, dus deze website ook. Blijft het hier akelig stil? Kijk dan vooral even op LinkedIn, grote kans dat je me daar kunt vinden. Tot gauw!

(21-1-2020)


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

naam
e-mail
website
bericht
Schrijf dertien in cijfers: